söndag 29 september 2013

Spelarpresentationer: M6




Till höger har vi vår lagkapten Claudia Begic, även känd som lagets mamma. Fokusen och kämpaglöden visar hon även i skolan och framför allt på planen. Hon är en stark trea i försvaret som alltid peppar oss och lyfter upp stämningen på banan. Framåt är hon skicklig på att slita sig loss och det är svårt att stå emot. Claudia är en tjej med glatt skratt som lätt smittar av sig, dock blir det inte lika roligt när man smutsar ner hennes lakan. Perfektionist är hennes förnamn. Om hennes matchväska inte är snyggt och prydligt packad är det direkt dagens i-landsproblem.

 

I mitten av bilden finner vi vår Johanna Bengtsson och just i mitten är hon även på handbollsplanen. Johanna har fått smeknamnet Bengan men hon är inte alls beng för fem öre. Ibland vet vi inte om hon dansar eller spelar handboll för det kan bli en piruett lite här och där på träningarna. Det har dock sin charm och vi alla älskar henne för det. Hon är väldigt begåvad på språk och därför har hon uppgiften att agera tolk åt laget när man vill kommunicera med antingen heta italienare, spanjorer eller engelsmän. Bengan har utvecklats enormt sen hon började träna med oss. Med god vilja och prestation är hon en stor tillgång till laget.   

 

Sist men inte minst Johanna Grandin även känd som Granen. Med hennes längd och styrka har hon en stor betydelse i försvaret där hon är grym på att täcka luriga skott. Johanna är som en bläckfisk i anfallet och fångar alla konstiga inspel i omöjliga lägen. Man skulle kunna tro att hon har åtta armar och  att hon är ”ett” med bollen. Granens specialitet är alla roliga miner hon gör, inte en kotte skulle kunna motstå att skratta åt dem hur mycket man än motstår.  Hennes ovana är att hon ska göra allt till ett skämt och hennes charmiga små djurljud som kan komma när som.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mina lagkamrater är för goa. De känner mig bättre än någon annan! Älskar er tjejer <3

Massor kärlek, Claudia

Johanna sa...

Ja de är för goa, men de har fortfarande inte lärt sig stava till Bengtson ;)

Pussar och Kramar, Bengisss