söndag 15 september 2013

Final mot Göksten

Då var det då äntligen dags för final och återigen var det Göksten som stod för motståndet.

Göksten gör första målet och Louise reducerar snabbt till 1-1. Vi tappar boll i anfall, Göksten kommer helt fri på kontring mot mål men där emellan står Lotta som gör en riktigt grym räddning. Anfallsspelet låser sig lite och Göksten får ny kontring men återigen räddar Lotta som är riktigt på hugget. Emilia får till ett vikskott som hon vänder upp i krysset, sen så är det Sara som tar ett stort ansvar framåt. I halvlek ligger vi under med 7-12.

Andra halvlek startar vi bra och med en man mer då Göksten åkte på en utvisning strax innan halvlek. Vi får till vår anfallsspel mycket bättre och lyckas komma ifatt ett par bollar 10-13 står det nu. Emilia spelar in ett snyggt inspel till Claudia som sätter dit den och i bästa anfall får tag i en retur och sätter dit den med. Det står nu 13-14 och Göksten får straff... Men där stod Lotta ivägen för den med. Därefter gör Erika en satsning och vrider till knäet, hur allvarligt det är vet vi inte i nuläget, vi hoppas på det bästa. På slutet orkar vi inte riktigt och vi tappar in er par bollar bakåt. Sen får vi chansa för att försöka komma tillbaka men lyckas inte riktigt med det. Matchen slutar 16-20 och vinst för Göksten.

Pris till bästa spelaren i Dalhem gick välförtjänt till Lotta som gjorde en jättebra match i mål. Fantastiskt kul att se henne tillbaka!

Återigen en bra match med fin handboll från båda lagen. Denna gång var det då tyvärr Göksten som drog det längsta strået och tog hem guldet, bara att gratulera.

Men detta var en träningsturnering och om vi summerar helgen har vi ändå fått ut det vi ville. Vi har fått tufft och bra motstånd, provat våra olika försvar, testat nya kombinationer och rörelser framåt och även provat en hel del individuellt. Nu kör vi vidare på träningarna i två veckor till och sen är det dags för SM steg 1 i Karlskrona :)