lördag 28 september 2013

Dalhem - Karlskrona

Dagens andra och sista matchen spelades mot hemmaarrangörerna Karlskrona handboll. Ett nystartat lag med en hel del 98or.

En ganska seg inledning av matchen men leder ändå med 5-2 efter 10 minuter. Vi krigar på riktigt bra bakåt och Karlskrona får ta mycket stryk i vårt offensiva försvar. I mitten av första halvlek kommer vi in i ett stimm där vi snor boll och kontrar sönder, jag tre vi har 4-5 kontringar i rad. I halvlek leder vi med 13-3. Lotta spikade igen totalt och räddade dessutom två räddningar ;)

I andra halvlek sätter vi dit våra lägen bättre än i första. Spelet rullar på och tjejerna fortsätter producera mål. Vi vinner matchen med 32-9. De har alltså gjort 74 mål på två matcher, inte illa. Sanna blev utsedd till bästa spelare, kul.

Förresten har jag nu förstått att det är en hel del föräldrar som är sugna på den där filmen som spelades in när vi mötte Göksten för någon vecka sedan. Tyvärr har inte kommentarerna kommit till mig, tror det varit ngt fel på servern. Så vi testar igen, någon som vill lägga ett bud på filmen? Jag som var där kan säga att den är värd en hel del, en fantastiskt fin handbollsmatch av våra duktiga tjejer!