söndag 29 september 2013

Dalhem - OV Helsingborg

Helgens sista match spelades mot våra skånska vänner OV Helsingborg.

Första halvlek spelar vi till fina lägen i näst intill varje anfall, tyvärr gör vi deras målvakt till en världsstjärna. Josse går in och gör det riktigt bra, kontringar, genombrott och sätter dit sina lägen. Hon blir sen helt rättvist utsedd till matchens lirare med sina 7 mål på 20 min. I halvlek leder vi med 14-8.

Vårt mål i andra halvlek var att komma över 26 mål, ett mål vi lyckades med. Vi vinner matchen med klara 28-11. Vi gör alltså över 100 mål på tre matcher, det är inte illa!

Tre matcher, tre vinster och etta i gruppen. Tjejerna går in och gör vad dem ska och nu är vi i steg 3 helt enligt planen.

Ni får hålla utkik då fler spelarepresentationer är på väg. Kanske ska tillägga att detta är tjejernas egna initiativ och deras egna ord om varandra, roligt tycker jag ;)