söndag 11 mars 2012

Trelleborg hemma 11/3

Idag tog vi emot Trelleborg i 95/96b serien. Viljan som saknades igår, fanns där som vanligt idag, skönt att se. Spelet flöt på bra och vi kom till bra lägen, vilket är det viktigaste. Vi brände dock alldeles för många av våra avslut. Den där sista lilla koncentrationen saknades och målvakten kunde göra enkla räddningar. I halvlek stod det 9-9, slutresultatet blev 19-24 och vinst till Trelleborg.

Vi har en förmåga att skjuta alldeles för ärliga skott. Målvakterna vi möter blir bättre och bättre, vilket även ställer högre krav på våra avslut. Tjejerna måste våga hålla i bollen lite längre, för att sedan lura målvakten att gå i fel hörna.

Två spelare som jag tyckte gjorde det extra bra i dagens match var Julia och Sara. De fick till ett par riktigt snygga skott utifrån och gjorde även ett par fina genombrott. Det är även två tjejer som alltid krigar i försvaret och sliter på planen, underbart att se!

Jag tror att många av tjejerna redan har siktet inställt på SM steg 5, som nu närmar sig med stormsteg. Att man redan i tanken är i Norrköping och har svårt att fokusera här och nu.

Imorgon startar en ny träningsvecka där vi har möjligheter att vässa formen ytterligare ;)

Inga kommentarer: