söndag 26 januari 2014

STEG 5 !

Matchen mot VästeråsIrsta började inte speciellt bra från vår sida. De punktar Sara från start och vi hamnar i underläge 1-5 efter bara 8 min. Därefter jobbar vi oss in matchen, Louise sätter dit sina kantskott och i halvlek leder vi med 9-8.

I andra halvlek får vi rätt på spelet framåt och stänger igen butiken bakåt. Tappade räkningen på alla skott vi blockar bort. Emilia styr upp spelet bra när de tar bort Sara. Pi gör en bra match med grymma satsningar och snabba kontringar. Therese tar skytteansvar och Claudia krigar på linjen. Vi springer ifrån dem ordentligt i andra halvlek och vinner tillslut med hela 23-12. Matchens lirare gick till Claudia.

VI ÄR ALLTSÅ VIDARE TILL STEG 5. Tjejerna gör en fantastisk prestation efter all den turbulens som varit de senaste veckorna. De ska ha en stor eloge och de är så värda det här. Det var många kramar och glädjetårar, underbart!

Nu blir sista play-off matchen mot Göksten 18.45 helt betydelselös. Vi får se om tjejerna lyckas ladda om helt enkelt :)



Inga kommentarer: