lördag 25 januari 2014

Dalhem - Aranäs 27-15

Dags för match nummer två och en viktig sådan. Vi pratade mycket innan matchen om att nu är vi igång och nu måste vi släppa handbromsen och köra fullt ut.

Matchen börjar bra för vår del, dock får Aranäs skyttar in ett par riktigt fina skott som vi inte lyckas täcka bort. Det står 3-3 en bit in i matchen och efter det lägger vi in en växel till och drar ifrån. Louise gör återigen en riktigt bra match från vänsterkanten, Sara och Therese får igång skyttet och Julia och Emilia gör många fina inspel till Claudia på linjen. I halvlek leder vi med 17-9, riktigt bra halvlek!

I omklädningsrummet pratar vi om den härliga känslan som infinner sig när allt stämmer. Att vi inte behöver göra det svårare än vad det är och vikten av att bara fortsätta mala på i andra halvlek.

Vi startar direkt med ett mål av Claudia, vilket känns skönt. De punktar bort Sara, men vi löser det bra och de tvingas gå ner igen. Lotta gör återigen en riktigt bra match och lyckas dessutom rädda en straff. Vi kan återigen vila våra nyckelspelare och kan lufta bänken ordentligt. De andra tjejerna kommer in och gör det hur bra som helst, kul!

Matchen slutar 27-15 och Sara blev utsedd till matchens lirare. Imorgon väntar tre tuffa matcher. Första matchen är mot Kärra 10.15 och avgör om vi blir 1a eller 2a i gruppen.

Nu har vi varit och käkat lite mexikanskt för att ladda upp batterierna, gott. Dags för sängen då det blir en låååång dag imorgon, ni hänger väl på?