söndag 26 januari 2014

Dalhem - Kärra 23-20

Sista gruppspelsmatchen och en viktig sådan. Eftersom både vi och Kärra redan var klara för play-off så innebär det att vinnaren tar med sig dessa 2 poängen till slutspelsgruppen.

Vi startar matchen fantastiskt bra, satsar och släpper boll i precis rätt läge. Claudia får många fina bollar att jobba på och efter 15 minuter leder vi med 8-1. Därefter plockar de bort Sara och vi tappar lite självförtroende i anfallsspelet. I halvlek leder vi med 12-7.

I pausen pratar vi om hur vi ska lösa punkten och det lossnar lite. Tjejerna trampar på bra, Kärra hänger inte riktigt med bakåt och vi får ett par utvisningar med oss. Tyvärr utnyttjar vi inte 6 mot 5 spelet på bästa sätt och vi lyckas inte dra ifrån. Deras duktiga vänsterhänta skytt får till avsluten i kryssen och kan hämta in avståndet lite. Vi lyckas hålla 2-3 bollars överläge hela tiden och krigar på riktigt bra. Vi vinner tillslut med 23-20 och Therese blir utsedd till matchens lirare efter 5 klockrena skott i mål och en hel del fina inspel.

Nu väntar VästeråsIrsta 14.15, det kommer bli en nyckelmatch, vinner vi den är vi klara för steg 5. Tagga !