lördag 15 mars 2014

Dalhem - Team Bohuslän

Sista gruppspelsmatchen mot Team Bohuslän handlade för vår del om vilken placeringsmatch vi ska få spela. Tjejerna lyckades ladda om och var grymt taggade, de hade bestämt sig för att nu var det bara vinst som gällde.

Sara tar kommandot i matchen och visar vägen i första halvlek. Även Emilia kommer in och styr upp spelet på ett bra sätt. Efter 10 spelade minuter står det endast 3-3. Därefter kommer vi in i ett stimm där många tjejer kliver fram och tar ansvar bl.a. Therese och Camilla. I halvlek leder vi med 13-9.

Vi luftar bänken och alla tjejerna kommer in och får speltid vilket känns riktigt bra. Team Bohuslän drar på sig en utvisning tidigt i andra halvlek som vi förvaltar på ett bra sätt, vi drar ifrån till 17-10. De punktar bort Sara och går ut med 2 man högt i banan för att störa oss. Där är vi lite orutinerade och bjuder bort ett par gratismål och det blir lite onödigt spännande på slutet. Med 3 minuter kvar leder vi bara med två bollar och Julia åker ut på en rätt billig utvisning. Pulsen stiger men Louise och Sara gör två snabba mål och vi vinner tillslut med 26-23. 

Så sjukt skönt att vi lyckas dra den här matchen i hamn. Det var extremt viktigt för tjejerna, inte minst mentalt. Julia ska ha beröm, en tjej som offrar sig efter varje boll, en riktig krigare!

Nu spelar vi match om 5-6 plats mot Tumba imorgon 10.15. Nu jävlar ska vi ta den där 5-platsen!





Inga kommentarer: