torsdag 27 december 2012

Skuru-Dalhem

Första matchen avklarad och första halvlek vittnade om att tjejerna i tränat handboll på en vecka. Men det var ett gäng spelsugna tjejer på banan. Skuru stod för motståndet och bjöd på ett offensivt försvar. Det är något vi haft problem med innan, men vi lyckas komma till bra lägen som vi tyvärr bränner. En jämn match som går upp och ner målmässigt. Vi åker på en konstig utvisning i slutet av matchen och Skuru får lägga ett snabbt frikast från fel ställe, vilket gör att de tar ledningen med 8-9. Ett par minuter senare är ställningen 10-10, det är 30 sekunder kvar och vi har bollen. Tyvärr lyckas vi inte komma till avslut och matchen slutar lika. Ett extra plus till Erika som gör det bra i målet.