fredag 28 december 2012

Dalhem-Hamburg Lions

En match mot tyska Hamburg Lions som är ett toppat lag från tre olika klubbar i Hamburg. Ett gäng välväxta 96or med en riktigt duktig vänsternia. Förta halvlek genomför vi på ett riktigt bra sätt. Vi sätter ett enormt tryck, satsar och släpper bollen. Sara har ett par riktigt fina utspel till Emma som gör ett par snygga mål från kanten.

I halvlek ligger vi under med en boll. Claudia gör en riktigt bra match bakåt och får stopp på deras duktiga vänsternia. Med 30 skrikande tyska killar blev det värsta finalkänslan på matchen och det var svårt att göra sig hörd från bänken. I Andra halvlek kommer Louise in från bänken, skjuter utifrån och gör det riktigt bra. Tyskorna får en kontring, vi springer med och åker på en, enligt mig, väldigt billig utvisning.

Tyvärr är det här vi förlorar matchen. Vi orkar inte riktigt stå emot med en man mindre och de lyckas dra ifrån med ett par bollar. Vi trycker på bra i slutet för att försöka ta igen, men att hämta in 5 mål på 5 minuter är tufft mot ett sånt här bra lag. Slutresultatet blir 10-15. Tycker dock att tjejerna gör en riktigt bra match mot ett riktigt bra lag och de ska inte vara allt för ledsna för förlusten.

Nu blir det nog tyvärr B-slutspel som väntar imorgon då Skuru slog Hamburg tidigare idag. En sista förhoppning ligger på att Eslöv ska slå Skuru och den matchen pågår just nu.

Vår nästa match är mot Schwerte/westhofen, ett lag vi ska vinna mot alla dagar i veckan!