lördag 29 september 2012

F96/97A - 261 Ankaret

Tjejernas första hemmamatch och premiär för våra nya snygga uppvärmningströjor. Vi startade matchen med Erika i mål och ett offensivt 3-2-1 försvar. Lite skakig första halvlek där vi inte springer hem, tvekar framåt och vågar inte riktigt gå på mål. Pi hade däremot lilla julafton ute på högerkanten där hon gjorde riktigt bra ifrån sig. Vi ligger dock under med 10-12 i halvtid.

Andra halvlek går vi ner på 6-0 för att inte trötta ut tjejerna helt. Att spela ett riktigt bra 3-2-1 är riktigt jobbigt. Vi löser det bra bakåt och vågar trycka på bättre i uppspelen. Lotta får en skakig start i mål men jobbar upp sig och i sista delen av halvleken tar hon ett par riktigt viktiga bollar. Therese sätter dit straffarna i andra halvleken och gör en del riktigt härliga genombrott. Ett extra plus till Emma som lyckades knorra in bollen från kanten. Ett svårt tekniskt nummer som hon tränat mycket på, riktigt kul att hon vågar och lyckas genomföra det även på match. Matchen slutade med vinst 23-20, härligt!