fredag 6 juli 2012

Cyklop & simfötter

Tio minuter innan tjejerna ska börja värma upp inför matchen så öppnar sig himlen och regnet öser ner. Vi står och skojar om att nu kan det inte bli värre, då vräker det ner ännu mer.

När vi kommer bort till planen vi ska spela på har matchen innan avbrutits pga vattensjuk plan. Domarna kollar om det går att skjuta på matchen eller byta plan, men får nej från tävlingsledningen. Matchen startar igen och sen är det vår tur att spela.

Halva planen står under vatten och det är verkligen ingen överdrift. Att studsa bollen kan man bara lägga ner, det blev en form av beachhandboll på vatten. Vårt fina försvarsspel är som bortblåst och deras duktiga genombrottsspelare får fritt fram. Vi blir låsta i deras offensiva försvar och kommer inte riktigt till framåt. Tror vi ligger under med två bollar i halvlek.

Det är lika villor för både lagen, men vi förlorar stort på att vi inte kan utnyttja vårt snabba spel som vi vanligtvis är så bra på. Det blir en massa tappade bollar och dåliga avslut, vilket inte är så konstigt. Tyvärr vinner vi inte våra kamper och ryskorna leder med 1-2 mål hela matchen som slutar med förlust 11-9.

Att vi åker ut ur Partille cup pga den här matchen känns riktigt surt, men så är det. Vi orkar inte hela vägen och hänger inte med i huvud och fötter.

Livet går vidare, fast att det känns tungt just nu, det är ju så jävla tråkigt att förlora. Nu ska vi hem till skolan, duscha och käka pizza, så ska vi nog kunna få tjejerna till skratt igen snart. Handboll är ju bara en sport, eller? :)










Kram Pernilla

2 kommentarer:

Anonym sa...

I Malmö finns solen:))
Patrik/Malmö
ps. Det var tråkigt att Ni inte kunde vinna i regnet. Klapp klapp tjejer. Det är bara att ta nya tag. Framåt tjejer......

susan "agda" jönsson sa...

sorry tjejer o ledare men det kommer fler tillfällen ryskorna är ju vana med konstigt klimat så klappa varandra på axeln o va stolta över vad ni gjort i denna turnering :-))