tisdag 10 april 2012

Prag

Sorry för dålig uppdatering, wi-fi uppkopplingen på vårt boende i Prag fungerade inte sista dagen. Sen spenderades gårdagen på bussen och idag har det varit fullt upp med skola och träning.

Lördagskvällen spenderade tjejerna på cupens egna disco. En kväll som jag tror alla tjejerna kommer minnas ett bra tag framöver, de hade en lyckad kväll. Jag och Honken roade oss under tiden på varsin stol i foajén i några timmar ;)

På söndagen var det dags för första slutspelsmatchen som var mot UDHK Nitra. Vi kom till en ganska dålig hall med tennisgolv och som dessutom saknade resultattavla. Kan tyckas lite konstigt att A-slutspelet spelades i en så dålig hall, men det var bara att plocka fram knäskydden och stoppuret på klockan. Men tjejerna var taggade och lyckades vinna matchen med 12-9.

Nästa match var det då H43/Dalby som stod för motståndet. De första 15 minuterna presterar tjejerna inte alls på den nivån som de kan. Anfallsspelet fungerade inte alls med tappade bollar, tekniska fel och framförallt brända avslut. Vi låg under med 8-3 i halvlek. I andra halvlek jobbade tjejerna upp sig, men det räckte tyvärr inte hela vägen och vi förlorade till slut med 9-13.

För att gå vidare till kvartsfinalen var man tvungen att bli etta i gruppen. Efter lite räknande på tabellen insåg vi att vi tyvärr inte hade någon chans att bli etta oavsett vad matchen mellan H43 och Nitra slutade. Tjejerna var såklart besvikna efter matchen, då de vet att de hade vunnit över H43/Dalby om de bara spelat som de kan. Våra tjejer har en väldigt hög högstanivå, men tyvärr kommer även de djupa dalarna emellanåt. Tjejerna är fortfarande "bara" 14 år och har ett tag till på sig att höja sin lägstanivå.

Vi begav oss hem till vårt boende igen, duschade och begav oss till vårt favoritköpcentrum Palladium. Där åt vi på vårt stammisställe och slog ihjäl några timmar med bra shopping. Sen blev det mest slappande och McDonalds på kvällen.

Efter en hel dag på bussen var vi hemma vid ett på natten igår måndag. En härlig resa är nu över och vi har alla många roliga minnen med oss hem. Som ledare är det fantastiskt kul att åka iväg med de här tjejerna, som ofta bjuder på härliga skratt och kommentarer.










Kram Pernilla

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad blir nästa nedräkning? Discot Partille Cup...

/Jimmy

Pernilla Andersson sa...

Ja Partille cup och framförallt discot där, är väl nästa stora händelse för tjejerna ;)