lördag 7 april 2012

Dag 2

Det blev lite sovmorgon idag, vilket var riktigt skönt. Sedan begav vi oss till en ny hall för att spela de sista matcherna i gruppen.

Första matchen mötte vi TJ Lehnice från Slovakien. Det var helt klart det sämsta laget i gruppen. Men som de flesta vet så är det ofta svårare att spela bra mot så dåliga lag. Det är lätt att man faller ner i deras tempo eller stressar i anfallet. Tyckte dock att tjejerna fixade det ganska bra. Även Emma fick komma in och sätta dit en straff under stora applåder, roligt för henne också. Tjejerna springer på och matchen slutar 18-8.

Det blev lite väntan på andra och sista matchen mot Ryska Sport School. Vi värmde upp och gick in på plan, men inga ryskor i sikte. Det blev alltså walk over och ännu en vinst till oss.




Vi blev nu alltså etta i vår grupp. Nu delas man in i ett nytt gruppspel där vi möter en tvåa och en trea från de andra grupperna. Vi blev lottade med UDHK Nitra från Slovakien och H43 Dalby. Lite tråkigt att åka till Prag för att möta ett lundalag som vi möter i serien, men men ;)


Kram Pernilla

Inga kommentarer: