lördag 4 februari 2012

Match mot Torshälla

Första matchen avklarad och det med nöd och näppe. Vi möter Gökstens andralag och vi låter nervositeten ta överhand. Matchen inleds med många tekniska fel från våra sida, men kan trots det dra ifrån till 5-1. Därefter slutar vi springa och tappar tron på oss själva och låter därmed Torshälla komma ikapp. I halvtid leder vi trots det med 8-5.

I andra halvlek får vi inte heller vårt anfallsspel att stämma, men vårt fina försvarsspel och Lotta räddar oss. När det är ca fem minuter kvar av matchen får vi en utvisning som vi vinner med 2-0 (det tycker jag säger en hel del). När slutsignalen går står det 15-9 till oss och matchen är vunnen. Det är trots allt vinst som räknas.

Nu är premiärmatchen äntligen avklarad och vi kan så mycket bättre. Bara att bevisa det i nästa match!