lördag 4 februari 2012

Match mot Härnösand

Efter en lång dag i den varma hallen var det dags för andra och sista matchen för dagen. På andra sidan planen stod nu Härnösand, ett lag som vi på pappret ska ta ganska enkelt.

Vi inleder återigen lite trevande, vi kommer till lägen men tappar koncentrationen när vi ska avsluta. Vi ställs mot en målvakt som gör sina rörelser väldigt tidigt, men vi klarar inte av att hålla i bollen och hålla huvudet kallt. Emma är den som leder laget i första halvlek och sätter lugnt och fint in skotten i mål. I halvlek leder vi med 8-5, ngt som inte alls speglar matchen.

I början av andra halvlek bränner vi återigen för mycket och tar många felbeslut. Precis som förra matchen är det i försvaret vi vinner matchen, där bla Claudia och Julia tar stort ansvar. I slutet lossnar det lite och siffrorna snyggas till och när domarn blåser av matchen är det trots allt vinst med 18-9. Vi får ta med oss att det trots allt är en styrka att kunna vinna när man inte spelar på topp. En vinst är alltid en vinst och är det som räknas. Dessutom har vi lyckats låta samtliga spelare få speltid, ngt vi förhoppningsvis kan ha fördel av imorgon.