onsdag 3 juli 2013

Matchen mot Trelleborg

Då var matchen spelad och den slutade tyvärr med förlust. Tjejerna var inte med från start i denna matchen heller, Trelleborg straffade oss direkt och vi hamnade i underläge 0-2. De går ut på Sara och de tar ett tag innan vi löser det. Därifrån krigade vi oss tillbaka och i första halvlek väger det fram och tillbaka hela tiden. Det var en tuff match där domarna gick in och la ribban ganska lågt och utvisningarna haglade på båda håll i hela matchen. I halvlek låg vi under med en boll 13-14.

I andra halvlek krigar vi på, men missar tyvärr på vissa taktiska saker som vi bestämt innan matchen. När det är tio minuter kvar drar Trelleborg iväg till 29-25. Men våra tjejer lyckas komma tillbaka till 30-29 med minuten kvar. Lotta gör en räddning i slutet och vi har chans att kvittera med 30 sekunder kvar. Tyvärr blir vi alldeles för stressade och kastar bort bollen och Trelleborg kan punktera matchen med 31-29.

Nu måste vi slå Skånela i kväll för att ta oss till en final. Så nu blir det till att åka hem till hotellet för att käka och ladda om.