söndag 11 november 2012

Glädje, aggressivitet och lagmoral !

I helgen har 97orna spelat två matcher i två olika serier och båda gångerna har H43 stått som motståndare. Lagen har sett lite olika ut, men vi har genomfört två riktigt bra matcher. I lördagens match i B-serien vann vi med 27-19 och dagens match i A-serien slutade 25-25.

I båda matcherna har vi verkligen fått till ett tätt och aggressivt försvar. Något som vi vet att tjejerna har i sig, men som de tappat lite senaste tiden. Snacket var tillbaka och tjejerna var ute och smällde på riktigt aggressivt och bra, vilket såklart underlättade för våra målvakter.

I dagens match saknade vi en ordinarie målvakt, men Therese ställde upp och ställde sig i målet. Tycker det visar på hög lagmoral och stort mod, att hon dessutom gör det riktigt bra och tillsist blir matchvinnare är ju bara extra kul. Dagens match, som jag har färskast i minnet, var en riktig krigarmatch där alla utespelare gör mål och drar sitt stå till stacken. Glädjen var tillbaka i laget och de visade att tillsammans är de hur starka som helst. Trots att de bara var två avbytare idag så höll de högt tempo och bra nivå under hela matchen, vilket visar hur bra tränade dem är.

Idag var det riktigt kul att sitta på bänken. Eller om jag ska vara ärlig så lyckades jag inte sitta så stilla då tjejerna gjorde riktigt härliga mål framåt och Tessis räddar friläge genom att rusa ut som värsta juggemålvakten, coolt ;)

Känns skönt att ta med sig den här känslan inför det som väntar nästa helg. Ni är fantastiska tjejer, ni är på banan igen och jag kan inte se något som ska kunna stoppa er från att ta er till steg 3 nästa helg, ingenting!

Vad gör vi? NU KÖR VI !

/Pernilla



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: