torsdag 15 november 2012

Det närmar sig...

Ja nu är det inte många timmar kvar till steg 2 startar. Tjejerna har haft en lite annorlunda träningsvecka, allt för att pricka in formen till helgen. All fysträning har tagits bort från träningarna, onsdagens styrkepass ställdes in och i tisdags var det myskväll med laget. Vi samlades hemma hos Honken, käkade pizza, pratade både strunt och allvar, kollade foton och en del filmsnuttar från spelet steg 1.

Känns som vi har en riktigt skön stämning i truppen och dagens träning såg riktigt bra ut. Tjejerna känns sjukt taggade på att bevisa att de faktiskt hör hemma i steg 3.

Ni kommer väl till Bollhuset kl 17 på lördag för att heja fram tjejerna? Själv har vi en tidig seriefinal med damlaget på söderkulla kl 14.30, så jag kommer till Lund med andan i halsen och förhoppningsvis med en vinst i bagaget :)

Ta hand om er handbollsvänner /Pillan






- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till i helgen!

Jag får följa resultaten på nätet ifrån Kalix. Grupp 1 spelas i Piteå såg jag, Lillpite/Hornskroken och Kiruna gör upp om en plats till steg 3. Vem vet man kanske kör ner till grannbyn(123km) och kollar lite handboll...

/Jimmy

Pernilla Andersson sa...

Jag lovar att hålla dig uppdaterad Jimmy ;)