söndag 7 oktober 2012

SM: Country - Dalhem 23-12

En viktig match, direkt avgörande för om vi ska gå till steg 3 eller 2. Kan tyvärr bara beskriva matchen som en total kollaps. Hela laget viker ner sig totalt och tappar allt vad handboll heter. I halvlek ligger vi under med 10-3, vi gör alltså TRE mål på 25 minuter!!!!

Det händer ingenting framåt och det känns som tjejerna är någon helt annanstans än på banan idag. Fruktansvärt frustrerande att som ledare sitta på bänken och inte kunna göra något.

Tjejerna är ju så fantastiskt duktiga handbollsspelare, men det döljer dem riktigt bra denna matchen. Det blev förlust med hela 11 bollar, galet!

Nu blir det till att ladda om inför steg 2 och visa att vi kan prestera även när det gäller. Det är ett gäng besvikna tjejer i omklädningsrummet nu som är väl medvetna om att deras prestation inte håller.

Men nu får vi se framåt, ta med oss godbitarna från matchen mot H65 och jobba vidare. Tro på er själva och som lag tjejer, om ni vill kommer ni kunna gå hur långt som helst. Jag tror på er <3