onsdag 19 juni 2013

Nya äventyr väntar...

Prag, Berlin och nu Barcelona.... Fredagen den 28 juni kl 8.50 lyfter planet som ska ta oss till nästa stora äventyr, en resa vi sett fram emot väldigt länge. Det är 15 tjejer som tillsammans med mig och Honken ska få njuta av det bästa av två världar sol/bad och handboll. Cupen vi ska spela heter Valero Rivera Summer Cup och utgår från Lloret de mar på solkusten, ca en timme från den härliga storstaden Barcelona.

"Världstränaren Valero Rivera har under många år varit Barcelonas trogne härförare, och han har lett klubben till otaliga segrar i Spanska ligan och i Champions League. Hans värdskap för denna turnering borgar för handboll av världsklass i kombination med en härlig inramning i medelhavsmiljö. Turneringen bjuder på en utomordentlig handbollsturnering med en atmosfär som präglas av sol, bad samt massvis med aktiviteter." 

Lagen i vår åldersklass är följande:
Tillslöwen (Danmark), Skånela (Sverige), ASPT Grasse mouans (Frankrike), CH Vilamajor,  Pau Casals (Spanien).

Jag är helt övertygad om att det här kommer bli en fantastiskt rolig vecka med massor av skratt, galna upptåg och nya fina minnen. I vanlig ordning kan ni följa vårt äventyr här på bloggen.


/Pillan 


2 kommentarer:

Anonym sa...

SEJT Pillan, att vi som är hemma ochså är med på ett hörn Vilket är jätte roligt, ha en fantastisk resa. Rita

Emma (eimj_@hotmail.com) sa...

Vart hittade du vilka lag man skulle möta? Vi ska också med ett lag dit. Maila gärna mig länken!