söndag 3 juni 2012

OV Beachhandboll

Igår var det dags 97orna att spela OV beachhandboll på stranden i Helsingborg. En turnering med internationella beachregler som bla innebär att västspelaren får två mål, kortare byten mellan målvakt och västspelare, kortare utvisningstid och två mål om man gör mål på straff, japan eller om man snurrar i luften innan man skjuter.

Vi spelade med jämna två lag, där de ena laget åkte ut i A-slutspelet och andra laget vann B-slutspelet. Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida, kyla, moln, storm och en timmes hällregn sabbade stämningen lite.

98orna spelar idag, tyvärr kan jag inte vara på plats då jag var tvungen att plugga lite inför morgondagens sista ryck i skolan. Önskar dem all lycka och hitills ser det ut som det går som en dans för tjejerna!

På onsdag spelar vi i 95-klassen. Där spelar man 2x10 minuter, där man måste vinna bägge halvlekarna. Blir det lika så avgörs matchen på shoot outs som kan liknas vid kontringar, kan bli både kul och spännande!